Quebble en Nanny4all bundelen krachten

Eén totaaloplossing voor de gehele kinderopvang.

Dit is het bericht wat u mogelijk al in het nieuws heeft vernomen van donderdag 6 mei jl.
Voor Nanny4all en u als gebruiker is dit heel goed nieuws en zijn we erg blij met Pelosa als exclusieve partner voor de Nederlandse markt. Pelosa is met het product Quebble dominant in de markt op het gebied van personeelsplanning en gerelateerde processen. Pelosa heeft hierin al zo’n 25 jaar ervaring, dus een echte expert.

Om een nog betere marktpositie te ontwikkelen is Pelosa op zoek gegaan naar de toevoeging van kindplanning en oudercommunicatie. Door Nanny4all volledig te integreren met de personeelsplanning Quebble is zo de meeste complete oplossing in de branche ontstaan.

Veranderd er voor u als gebruiker van Nanny4all iets?

We zijn erg blij met u als gebruiker van Nanny4all. Door deze samenwerking zullen we nog beter in staat zijn om nog sneller ontwikkelingen door te voeren en te vernieuwen en de service nog verder te verbeteren. Door de markt nog beter te volgen, kunnen we inspelen op uw automatiseringsbehoefte op het gebied van kindplanning, communicatie en aanverwante processen.

Bent u benieuwd of de Quebble personeelsplanning voor u meer mogelijkheden biedt dan willen we dit natuurlijk graag samen met u beoordelen.

Voor de volledigheid vind u hieronder de links naar de promotiefilm en de website van Quebble:
Video link: https://youtu.be/FxzQ5557R9w
website: https://www.quebble.com