Gratis naar Jaarcongres Management Kinderopvang 2019?

Boek een gratis demo van Nanny4All en maak kans op een vrijkaart voor het Jaarcongres Management Kinderopvang t.w.v. € 369,–

 

Nanny4All biedt dé complete automatiseringsoplossing voor de kinderopvang. Daarnaast biedt ook de Nanny4All-app tal van handige functionaliteiten voor uw medewerkers en ouders/verzorgers van de kinderen. Tijdens een gratis demo kunt uzelf ervaren wat Nanny4All allemaal te bieden heeft en wat voor voordelen dat voor uw kinderdagverblijf kan opleveren.

Iedereen die vóór 1 mei 2019 een afspraak maakt voor een gratis demo van Nanny4All maakt kans op een vrijkaart voor het Jaarcongres Management Kinderopvang ter waarde van maar liefst € 369,–. Nanny4All is één van de deelnemers aan het jaarcongres dat op 24 mei a.s. in de Reehorst in Ede wordt gehouden. Tijdens dit event ontmoeten professionals uit de kinderopvang elkaar om kennis en ervaring te delen en te netwerken.

 

Maak snel een afspraak voor een gratis demo van Nanny4All en misschien bent u wel één van de gelukkigen die het Jaarcongres Kinderopvang 2019 gratis bij kan wonen!