Over Nanny4All

Marijn Kuijpers

Marijn Kuijpers heeft ruim 20 jaar ervaring in de kinderopvang branche met het leveren van maatwerk software. Met deze ervaring heeft hij een uitstekend beeld gekregen van de behoeftes binnen deze branche. Uit gesprekken horen wij vaak een wens terugkomen: één softwarepakket voor personeelsplanning, kindplanning, facturatie, urenregistratie en communicatie met ouders en personeel. Géén externe koppelingen meer en één servicedesk.

 

Daarom besloot Marijn in 2017 de applicatie Nanny4all te introduceren. Nanny4all is de meest gebruiksvriendelijk all-in-one oplossing voor de kinderdagopvang en realiseert een hoge bezettingsgraad, efficiënte communicatie, overzichtelijke planning en gemakkelijke registratie voor ieder type kinderopvang organisatie, met elke omvang.

Manon van der Graaf

Bij Nanny4All houden we van een persoonlijk contact met de gebruikers van onze software. Het is dan ook niet meer dan logisch dat ik mij als eerstelijns support medewerkster netjes aan iedereen voorstel.

 

In het verleden werkte ik al met Marijn Kuijpers samen. Ik werkte destijds in de commerciële binnendienst bij een IT-bedrijf. Toen wij elkaar weer tegenkwamen raakte Marijn en ik aan de praat. Ik vroeg hem of hij een uitdagende en veelzijdige job voor me had en tot mijn grote vreugde was dit het geval. Naast eerstelijns support houd ik me ook bezig met een stukje administratie en commerciële ondersteuning. Ik moet nog veel dingen leren omdat Nanny4All zoveel mogelijkheden biedt, maar ik vind het heerlijk om dit allemaal te ontdekken.

 

Ik viel ook wel gelijk met mijn neus in de boter. Nanny4All was als volledig nieuw softwarepakket voor de kinderopvang net gelanceerd. Dat gaat natuurlijk gepaard met het verzorgen van demo’s en geven van instructie, het beantwoorden van vragen vanuit de gebruikers van het pakket en het verder optimaliseren van het softwarepakket. De reacties op Nanny4All zijn heel positief. De mensen die er al mee werken zeggen dat het programma logisch in elkaar zit en dat je er snel mee overweg kunt. Dat vind ik een groot compliment voor Marijn en het team waarmee hij het nieuwe softwarepakket heeft ontwikkeld.

 

Het is leuk om met duizend-en-een dingen bezig te zijn. Feitelijk ben ik de schakel tussen onze salesafdeling onder leiding van Marijn en het softwareteam dat continue met de doorontwikkeling van Nanny4All bezig is. Wij werken intern met super korte lijnen en kunnen dus lekker snel schakelen. Ik kan iedereen die de administratieve processen binnen de kinderopvang wil automatiseren aanraden om een gratis demo van Nanny4All aan te vragen. Marijn komt dan zelf bij je langs om te laten zien hoe het systeem werkt.

Samenwerking

Nanny4All is afgestemd op de nieuwste technologie en sluit aan op alle functionaliteiten en mogelijkheden die we vandaag de dag kennen. Nanny4All werkt efficiënt samen met de volgende partners:

Software op maat. Ontdek de Nanny4all app voor de kinderopvang

Office 365

 

Nanny4All is een volledig online applicatie en kan daarom eenvoudig aangesloten worden op uw Office 365 account. Géén externe server of cliënt server meer, waar applicaties apart op moeten worden geïnstalleerd.

MUIS Software

 

Een directe koppeling met uw financiële software waarmee u snel en eenvoudig uw gehele administratie gekoppeld heeft met Nanny4All.

Cloudshape

 

Nanny4All werkt nauw samen met Cloudshape, dé hostingpartner die er voort zorgt dat uw gehele organisatie in de cloud werkt. De applicatie van Nanny4All wordt ook door Cloudshape gehost.