Beste Kinderopvang uit Venlo werkt sinds juni 2017 met Nanny4All

Edith Bloem, manager Beste Kinderopvang: “Marijn Kuijpers en zijn team denken altijd mee in constructieve oplossingen voor praktische problemen waar je als gebruiker van Nanny4All weleens tegenaan loopt.”

 

Beste Kinderopvang uit Venlo werkt sinds juni 2017 met Nanny4All. De organisatie met 2 kinderdagverblijven en 1 locatie voor buitenschoolse opvang was één van de eersten die met het all-in-one automatiseringssysteem voor de kinderopvang aan de slag ging. “Tot die tijd werkten wij met een ander systeem dat niet helemaal aansloot op onze wensen en behoeften. Toen ik Marijn Kuijpers op een netwerkbijeenkomst ontmoette en hij mij vertelde over Nanny4All dacht ik gelijk; Yes! Dat is precies wat wij zoeken”, vertelt Edith.

 

Binnen Beste Kinderopvang werken 25 medewerkers en ongeveer de helft van het team werkt dagelijks met Nanny4All. “Het is een zeer compleet systeem, met veel handige functies. Nanny4All is logisch en gebruiksvriendelijk opgezet. Je kunt er zo mee overweg”, stelt Edith. Ze is te spreken over de manier waarop directeur Marijn Kuijpers met zijn team meedenkt over oplossingen voor de praktische problemen waar gebruikers van Nanny4All in de praktijk tegenaan lopen. “Als je net als onze organisatie inzet op geoptimaliseerde bedrijfssystemen, efficiëntie en het minimaliseren van complicaties bij bijvoorbeeld rapportages, facturatie en planning, moet je kunnen vertrouwen op een feilloos werkend systeem. De uitdaging om tot zo’n systeem te komen zijn wij twee jaar geleden met Nanny4All aangegaan en stapje voor stapje komen we waar wij zijn willen. Maar dit soort verander- en verbeterprocessen gaat vanuit ons als dynamische kinderopvang natuurlijk nooit snel genoeg hè”, lacht manager Edith Bloem.